Upcoming Events

29/1 Vässa ditt personliga varumärke på LinkedIn!

Witech bild

LinkedIn är idag arbetsmarknadens motsvarighet till Facebook. Det är där arbetsgivare kan dela med sig av nyheter, tjänster eller hitta sina nya medarbetare, och det är där enskilda personer har chans att nätverka och kanske hitta sitt drömjobb. Det är alltså en otroligt viktig del i din personliga marknadsföring, oavsett varför du hänger på LinkedIn.

Vad bör du ha med i din profil? Hur jobbar rekryterare på LinkedIn? Hur blir du synlig för dem? Vad skiljer kvinnor från män i sina profiler på Linkedin? Frågorna är många. Experis bjuder in till en workshop kring detta, så ta med din dator så kan vi tillsammans arbeta med att förbättra din profil.

Vi på Experis har stor erfarenhet inom rekrytering och att aktivt arbeta med att leta upp rätt person till rätt tjänst, bland annat genom Linkedin. Vår konsultchef Ellen Hedvall ger dig tipsen på hur du vässar ditt personliga varumärke!

Har du något speciella funderingar eller frågor, så har du möjlighet att skicka in frågor till oss i förväg, för oss att ta upp under föreläsningen. Annars finns självklart möjlighet för frågor även under föreläsningen.

Plats: Experis. Klostergatan 6, Växjö
Tid:  29 januari 07:30-09:30

Anmäl er här.

Välkomna!

//WiTech team

 

Do you have any thoughts or questions?
Please do not hesitate to contact us at: witechitnetwork@gmail.com

Do you want to learn more about the network?
http://www.witech.nu | Facebook: WITech IT network Växjö | Instagram: @witechitnetwork


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close